Η

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΜΑΣ

Φιλοσοφία μας, όσο υγιεινά, τόσο νόστιμα!

Στη yummy’ healthy πιστεύουμε τα λόγια του Ιπποκράτη ’’το φάρμακό σου, η τροφή σου’’ και προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη. Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε και να παράγουμε λειτουργικά αρτοσκευάσματα με ισχυρισμούς υγείας που καλύπτουν πλήθος διατροφικών αναγκών και αναπληρώνουν μεγάλο μέρος από ελλείψεις βιταμινών που υπάρχουν στο καθημερινό διαιτολόγιό μας.

Σήμερα, όλοι κατανοούμε τον προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στη διατήρηση της καλής υγείας. Η μεγαλύτερη προοπτική αλλά ταυτόχρονα και πρόκληση του μέλλοντος είναι να προλάβουμε, να μετριάσουμε, να καθυστερήσουμε την εκδήλωση των προβλημάτων της υγείας μέσω της κατάλληλης διατροφής αντί να τα αφήνουμε να εκδηλωθούν προσπαθώντας να τα αντιμετωπίσουμε με φάρμακα.

Θα πρέπει η τροφή να περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, να υπακούει στους γενικούς κανόνες της υγιεινής διατροφής.

Εμείς, στην yummy ‘n healthy πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά

Η τροφή δεν είναι μόνο κάλυψη λειτουργικών αναγκών του οργανισμού και προστασία της υγείας του.

Η τροφή ήταν, είναι και εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε μια ξεχωριστή απόλαυση των ανθρώπων.

Πιστεύουμε ότι η υγιεινή διατροφή, πρέπει να προσαρμόζεται στην προσωπική ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου ανάλογα με τις τάσεις, την κληρονομικότητα και την παθολογία του.

Εμείς, στην yummynhealthy θέλουμε να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι η διατροφή μπορεί να είναι μια πηγή τόσο ευχαρίστησης όσο και θεραπείας.

Αυτό επιχειρούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη, δημιουργώντας προϊόντα όσο υγιεινά, τόσο νόστιμα!

H NEA ΓΕΝΙΑ

Tη νέα εταιρία διευθύνει ο επιχειρηματίας Γιώργος Πανταζής, απόφοιτος του Τμήματος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής, με 20χρονη επιχειρηματική εμπειρία στον κλάδο της παραγωγής αλεύρων.